Onze merken

Kevin Murphy-logo-merken

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY staat voor mode, prestatiegerichte producten, milieuvriendelijk en dierproefvrij. Zij ontwikkelen haarverzorgingsproducten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste huidverzorgingsproducten. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij! KEVIN.MURPHY geeft om het milieu en erkend het serieuze gevaar van klimaatverandering. Als organisatie zorgen zij voor een positieve bijdrage aan het milieu en onze leefomgeving. Kevin Murphy maakt verpakkingen van 100% gerecycled Ocean Waste Plastic (OWP).

Daarom maken wij bij HAIR & more.. de bewuste keuze om te werken met dit merk.

Kevin Murphy nr 10 overzicht
KM-3
KM-2
Wella-logo-merken

Wella

Bij Wella staat er een thema centraal: productinnovatie. Zij vinden het belangrijk dat er voor elk type haar en elke kleurwens een goed werkend product is. Hierdoor kunnen wij onze klanten de beste salon ervaring bieden met professionele producten en services die alleen in salons verkrijgbaar is. Met de producten van Wella proffesionals geef je je persoonlijke charisma een boost. Wij zijn trots om dit merk in ons assortiment te voeren. Alle haarkleuringen bij HAIR & more.. worden uitgevoerd met producten van Wella Professionals!

WELLA-1
WELLA-2
WELLA-3
Sebastiaan-logo-merken

Sebastian Professional

Sebastian Professional staat al jaren bekend als een innovatief en trend bewust professioneel kappersmerk. De luxueuze verzorging- en stylingsproducten van Sebastian zijn een ware verwennerij voor het haar. Sebastian Professional is ontstaan uit een visie van schoonheid zonder grenzen en dat merk je ook aan de producten. Gebruik je de haarverzorging van Sebastian dan kun je kiezen uit producten voor verschillende type haar. Wanneer je de haarproducten van Sebastian Professional gebruikt, dan haal je de professionele kwaliteit van de kapsalon in huis. Bij HAIR & more.. hebben we een het volledige aanbod aan Sebastian Professional producten.

Pupa-logo-merken

Pupa Milano

Pupa Milano is een Italiaans make-upmerk en inmiddels wereldwijd bekend. De producten worden over de hele wereld verkocht.

Hier in Nederland vind je het meest complete aanbod. Je bent verzekerd van kwaliteit. De make-up is niet op dieren getest en bevat daarnaast veel natuurlijke ingrediënten wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De Pupa make-up bevat een zeer hoog pigmentgehalte, dit zorgt voor een goede dekking en langdurig resultaat. Pupa Milano make-up is speels van karakter, eigentijds en altijd opzoek naar vernieuwing. De kleur rood staat centraal bij Pupa. Rood betekend passie, uitstraling en energie. De make-up is voor vrouwen die houden van kwaliteit en design. De producten van Pupa zijn geschikt voor elk huidtype. Kortom, Pupa is een make-up merk met een topkwaliteit en aantrekkingskracht, daarom zijn wij bij HAIR & more.. trots om met dit mooie merk te mogen werken.

PUPA-1
PUPA-2
PUPA-3
Nioxin logo

Nioxin

Nioxin is speciaal bedoeld voor mensen met dun uitziend of dunner wordend haar. De Nioxin Systems hebben vijf effecten, waarvan de belangrijkste minder haarbreuk is. Daarnaast zorgt Nioxin voor voller uitziend haar en vergroot het de haartextuur. Tegelijkertijd versterkt Nioxin het haar en reinigt het de overmatige talg van de hoofdhuid. 70% van de gebruikers ervaart al dikker en voller uitziend haar in slechts 4 weken. Eerst uitproberen? De Nioxin Trial Kits Systems zijn verkrijgbaar bij HAIR & more..